TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Log ind

Pre-Black Week – Op til 50% på køkken og madlavning

Inspiration/Guides/10 hurtige tips i køkkenet

10 hurtige tips i køkkenet

torsdag den 7. marts 2024
Del artiklen

Vi har nok alle haft vores problemer i køkkenet når vi laver mad, og som følge af dette er der fundet på smarte løsninger som ingen andre tidligere har tænkt på! Vi vil her dele 10 tips som gør dit liv (i det mindste i køkkenet) nemmere.

1. Når du skraber din færdigskårede mad af skærebrættet, brug knivens ryg i stedet for bladet og undgå derigennem at kniven bliver sløv.

2. Hvis dit skærebræt eller køkkenmaskine glider rundt når du bruger den, placer en fugtig karklud eller viskestykke under for at øge friktionen og formindske risikoen for at den glider væk.

3. Frys dine grøntsagsrester og kødrester og forgyld din mad ved et senere tilfælde ved at bruge disse til at lave din egen fond.

4. Placer kartoflen i grydeske når du skal snitte i den til hasselbackskartofler så risikerer du ikke at skære igennem.

5. Placer æg i en plastikpose for at forhindre at de sprækker når du koger dem.

6. Frys friske urter i smør eller olie for at de skal holde smagen længere.

7. Hvis du brænder dig når du laver mat, placer æggehvide så hurtigt som muligt på den brændte kropsdel for at forhindre blæner og grimme mærker.

8. Hvis kasserollen er kraftigt brændt på, kog lidt opvaskemiddel eller vaskemiddel i kasserollen for at opløse brændresterne.

9. Brug en kartoffelpresser til at presse hvidløgsvæske ud til foreksempel tunfisk på dåse.

10. Brug din æggeskærer til at skære avocado i fine skiver til salater og lignende.

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige