TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET
GRATIS FRAGT OVER 499 KR
En varmluftsfriture er en “game-changer” indenfor frituremad og bruger modsat en normal friture lidt til ingen olie. Maden bliver derefter meget mere sund og du slipper besvær med mængder af overskydende friturefedt efter tilberedning.
Den lukkede tilberedning som kommer med en varmluftsfriture indebærer at den ikke fedter med mados som kommer fra en normal friture. Med en varmluftsfriture slipper du for olie som sprutter ud på køkkenbordet og gulvet som kan ske med en normal friture.
Da du ikke sænker dine råvarer ned i olie så bliver det ikke helt den samme effekt som dybfriture. Stegefladen bliver sprød, men ikke fedtdryppende. Indmaden bliver blød og saftig.
Et eksempel på dette er sødkartoffelfritter: de får en tydelig overflade og bliver herligt bagt inde i, uden at de som ved dybfriture bliver helt fulde af olie. Baconsvøbt figner er et andet godt eksempel: baconen får en god stegeoverflade og tekstur mens figenen bages og får en blød konsistens. Mange oplever at råvarernes egne smage fremtræder tydeligere når fritureolien ikke er en del af ligningen.
Vil du anvende lidt olie eller fritere en allerede fed råvare i din varmluftsfriture kan du selvfølgelig også det. Fedt er en smagsforstærker og ofte bliver det meget godt når du tilsætter en skefuld olie til foreksempel grøntsager eller rodfrugter inden tilberedning, selvom det ikke er nødvendigt. Overflydigt fedt vil dryppe gennem friturekurven og ned i beholderen under tilberedning.
Lav sundere pommes frites med op til 80% mindre fedt. Invester i en varmluftsfriture allerede idag!
På billedet: Severin Varmluftsfritös XL, Digital, 3,2L
Her finder du alle vores frituregryder