TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET
GRATIS FRAGT OVER 499 KR
En sauteuse med belægning er fremragende til stegning af f.eks. fisk, men hvis du skal lave saucer, bør du bruge plastikredskaber for ikke at beskadige belægningen.
Sauteusen kan ses som en hybrid mellem en kasserolle og en stegepande. Designet med høje vægge er skabt for at lede varmen væg fra sauteusens bund. Da varmefordelingen derved bliver mere jævn, mindskes risikoen for at følsomme ingredienser som fisk og grøntsager brænder fast eller falder fra hinanden. Selv saucer, der let brænder fast, er perfekte at lave i en sauteuse. En sauteuse øger desuden din chance for succes med risretter som risengrød og risotto. Mange kokke mener at sauteusen er den optimale stegepande, netop fordi den kombinerer kasserollens og stegepandens funktioner og giver mulighed for perfekt tilberedning af f.eks. biksemad og varme saucer. Som med alle andre slags pander skal du overveje kvalitet, materiale og størrelse før du køber en sauteuse. Sauteuser er normalt lavet af rustfrit stål eller aluminium, både med og uden belægning.