TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET
GRATIS FRAGT OVER 499 KR
Kai er en japansk knivproducent som har taget den japanske knivtradition alvorligt og ført den sammen med det moderne design og funktionalitet. Kai har igennem sine mange forskellige serier af knive fået stor opmærksomhed i hele verden både i medierne og i madmagasiner, hvor Kai knive bliver udvalgt som et ”must have” i et godt køkken. Kvalitet og design er noget som Kai har haft fokus på igennem årene hvilket gør at man har fået adgang til en række unikke knive i et varierende farver og former. Vi har et kvalitetsudvalg af knive fra Kai til forskellige brugsområder og madlavningstyper. Velbalancerede kokkeknive i klassisk design med faste håndtag i stærkt træ. De mere moderne modeller af knive fra Kai har en god stålkvalitet i bladet og er ensfarvet og fra en bred farvepalette. De større knivblade fra Kai er endda pyntet med flotte mønstrer hvilket giver en flot æstetik til håndværket. Alle knive er lavet i Japan hvor kvalitetet er stenhård. Kai har knive til alle dine skærebehov i en bred variation.
Kai blev grundlagt i 1908 i Seki og har i over 100 år lavet og solgt bestik og andre relaterede produkter med god funktion og skarphed. Japan er kendt i hele verden for at lave knive af aller højeste kvalitet. Produkter fra Kai har længe haft høj status i Japan præcis som i resten af verden.
Santou betyder ”tre fordele” på japansk. Santou er den traditionelle form for en universalkniv. Knivtypens navn opstod på grund af at kniven har tre forskellige brugsområder; kød, grøntsager og fisk.
Nakiri betyder ”grøntsagshakker”. Denne knivs bladform er traditionel for japanske grøntsagsknive og bruges mest til alle typer af grøntsager. Knivbladens form minder om en økse men kan dog ikke skære i knogler.
Yanagiba betyder, groft oversat, ”piletræsblad”. Denne knivform bruges mest til udskæring af forskellige råvarer. Knivbladet er slankt og langt hvilket gør at du med denne knivtype let kan lave tynde skiver hvilket du har brug for ved tilberedning af foreksempel sashami og sushi.
Deba betyder noget i stil med ”fremspringende blad” på japansk. Denne knivform bruges i Japan som en økse. Kniven er fast og tung med et bredt blad. Den forreste del af bladet bruges mest til at filetere fisk.