TRYGGE KØB - 60 DAGE FORTRYDELSESRET

GRATIS FRAGT OVER 499 KR

Log ind

Pre-Black Week – Op til 50% på køkken og madlavning

Køkkenapparater/Sous-Vide/Steba SV50 Sous Vide cirkulator
Steba SV50 Sous Vide cirkulator, Rustfrit stål Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator, Rustfrit stål Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator, Rustfrit stål Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator, Rustfrit stål Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator, Rustfrit stål Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator, Rustfrit stål Steba
KITCHEN HACKS
Steba SV50 Sous Vide cirkulator - Rustfrit stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator - Rustfrit stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator - Rustfrit stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator - Rustfrit stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator - Rustfrit stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide cirkulator - Rustfrit stål - Steba
Steba

Steba SV50 Sous Vide cirkulator
Rustfrit stål

(3.3)
2.202 kr.
På lager
Gratis forsendelse til Danmark

Godt at vide

  • Watt, max: 800
  • Indstil nemt den ønskede temperatur efter råvare
  • Cirkulerer vandet for konstant og jævn temperatur.
  • Spænd nemt fast på kanten af gryden
  • Indstil timeren og lad maden passe sig selv
  • Bedst i test vinder!

Lav en ligeså vellavet og mør steg eller bøf som på din favoritrestaurant - hjemme i dit eget køkken!

 

LCD-display som viser aktuelle temperatur

Denne Sous Vide har et hylster i rustfri stål og er udrustet med et belyst LCD-display som viser den aktuelle temperatur samt timer op til 99 timer. Den er desuden mobil, hvilket er både pladsbesparende og praktisk. Den varmer 20 liter på ca. 45 min til 56 grader (afviger max 0,5 grader) og har en vandcirkulation på 8 liter per minut. Kan bruges i beholdere som har en dybde på mindst 15 cm.

For en præcis temperatur hele vejen igennem

At lave mad med en Sous Vide gør at maden laves med en helt nøjagtig temperatur. Du indstiller den temperatur som du ønsker at din råvare skal have, så tilberedes kødet ved den præcise temperatur hele vejen igennem. For at råvaren som du laver skal beskyttes mod vand og beholde smagen, så vakuumpakkes den. Hvis du skal tilberede kød sker det ofte efter en marinering og for at kødet skal få den herlige stegeoverflade kan du med fordel stege den i kort tid på en stegepande.
Behold både næring og smag
Tilberedningstiden bliver noget længere end ved den traditionelle madlavningen som du er vant til, men ved at råvaren vakuumpakkes beholder den næringen og smag på en unik måde - det er derfor værd at vente lidt længere!
 
Vi har lavet en Sous Vide-guide med en tabel til de forskellige råvare og temperaturer.
  • Kød 62-68 grader:
1 cm 30 minutter, 2 cm 45 minutter, 3 cm 95 minutter, 4 cm 120 minutter, 5 cm 180 minutter, 6 cm 250 minutter.
  • Fisk 55-58 grader: 
1 cm 10 minutter, 2 cm 20 minutter, 3 cm 30 minutter, 4 cm 40 minutter, 5 cm 50 minutter, 6 cm 60 minutter.
  • Fugl 63-65 grader: 
1 cm 20 minutter, 2 cm 40 minutter, 3 cm 75 minutter, 4 cm 90 minutter.
  • Grøntsager 80-85 grader: 

Asparges 35 minutter, kartoffel 70 minutter, rodfrugter 110 minutter.

 

Vil du vide mere om Sous-Vide og måske have nogle opskrifter? Så finder du det i Kitchentime Magazine ved at trykke her.

Egenskaber

  • VaremærkeSteba
  • Artikel nummer610632-01
  • Antal1 stk.
  • MaterialerRustfrit stål
  • Bruttovægt (kg)1,884
  • FaktaTemperaturindstilling: 0-90°C
    Timer op til 99 timer
    Kapacitet 12 liter/minut

Mål

  • Længde (cm)37,5
  • Bredde (cm)8
  • Dybde (cm)10,5

Teknisk specifikation

  • Watt, max.800
  • TimerfunktionJa

Andre syntes også om

KitchenTime - en del af Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige