Lav en ligeså vellavet og mør steg eller bøf som på din favoritrestaurant - hjemme i dit eget køkken!
LCD-display som viser aktuelle temperatur
Denne Sous Vide har et hylster i rustfri stål og er udrustet med et belyst LCD-display som viser den aktuelle temperatur samt timer op til 99 timer. Den er desuden mobil, hvilket er både pladsbesparende og praktisk. Den varmer 20 liter på ca. 45 min til 56 grader (afviger max 0,5 grader) og har en vandcirkulation på 8 liter per minut. Kan bruges i beholdere som har en dybde på mindst 15 cm.
For en præcis temperatur hele vejen igennem
At lave mad med en Sous Vide gør at maden laves med en helt nøjagtig temperatur. Du indstiller den temperatur som du ønsker at din råvare skal have, så tilberedes kødet ved den præcise temperatur hele vejen igennem. For at råvaren som du laver skal beskyttes mod vand og beholde smagen, så vakuumpakkes den. Hvis du skal tilberede kød sker det ofte efter en marinering og for at kødet skal få den herlige stegeoverflade kan du med fordel stege den i kort tid på en stegepande.
Behold både næring og smag
Tilberedningstiden bliver noget længere end ved den traditionelle madlavningen som du er vant til, men ved at råvaren vakuumpakkes beholder den næringen og smag på en unik måde - det er derfor værd at vente lidt længere!
Vi har lavet en Sous Vide-guide med en tabel til de forskellige råvare og temperaturer.
1 cm 30 minutter, 2 cm 45 minutter, 3 cm 95 minutter, 4 cm 120 minutter, 5 cm 180 minutter, 6 cm 250 minutter.
1 cm 10 minutter, 2 cm 20 minutter, 3 cm 30 minutter, 4 cm 40 minutter, 5 cm 50 minutter, 6 cm 60 minutter.
1 cm 20 minutter, 2 cm 40 minutter, 3 cm 75 minutter, 4 cm 90 minutter.
Asparges 35 minutter, kartoffel 70 minutter, rodfrugter 110 minutter.
Vil du vide mere om Sous-Vide og måske have nogle opskrifter? Så finder du det i Kitchentime Magazine ved at trykke her.